perjantai 1. helmikuuta 2013

Uunituore merkonomi

Tuomas Kuvaja valmistui merkonomiksi tammikuun 11. päivä. Aiemmalta koulutukseltaan hän on parturi-kampaaja ja hän kerkesikin työskennellä seitsemän vuotta hiusalalla sekä yrittäjänä että palkkasuhteessa valmistuttuaan vuonna 2005. Alanvaihto alkoi kuitenkin kiinnostaa ja hän siirtyi Hesburgeriin töihin. Hänestä tuli vuoropäällikkö Hartwall Areenan ja Messukeskuksen ravintoloihin.

Tuomas halusi parantaa liiketalouden osaamistaan ja opiskelu alkoi kiinnostaa uudelleen. Kollega suositteli MERCURIAa opiskelupaikaksi ja niinpä Tuomas päätyi juttusille koulutuspäällikön luokse MERCURIAan. Sopivimmaksi opiskelumuodoksi valikoitui oppisopimuskoulutus, johon työnantaja suostui myös. 

Opiskelu työn ohella tuotti välillä ajankäyttöllisiä ongelmia. Aika ei tuntunut riittävän kaikkeen. Onneksi opiskeluaikataulua pystyi kuitenkin muokkaamaan itselle sopivaksi. Tuomas sai suoritettua tutkinnon alle kahdessa vuodessa ja näytötkin hän suoritti parhain arvosanoin. Tulevaisuudessa hän haaveilee etenemisestä työuralla sekä jatko-opinnoista ammattikorkeakoulussa. Opiskelu työn ohella jaksaa siis kiinnostaa edelleen.
Onnea Tuomakselle ja tsemppiä jatko-opintoihin!

Tuomas Kuvaja valmistujaispäivänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti