lauantai 24. maaliskuuta 2012

Opintomatkareportaasi Barcelonasta:

Elikkäs, heipähei hyvä MERCURIAn väki!      
                                                   
Moi kaikki kauniit naiset sekä muut opiskelijat  +  henkilökunta!  Tänään ei tarvinnut herätä kouluun, vaan koulun kustantamalle ”virkistysmatkalle” Barcelonaan, joten aamulla herätessä mielessä pyöri vain Barcelona, aurinko sekä lämpö että unohtumattomat illat sekä kauniit naiset!
Onko kaikki tavarat pakattu? Onko passi mukana? Koska päästään juhlimaan? Millainen on ystävyyskoulumme? Nämä asiat ovat pyörineet koko aamun mielessä.
Porukka koossa T2:ssa
Kello lyö puoli kolme ja on aika lähteä kohti lentokenttää. Kokoonnuimme Terminaali 2:sen edessä ja tapasimme vähän jännittyneen oloiset valvojamme Hillan ja Mintun. Valvojamme jakoivat lippumme ja oli aika lähteä Check in:n kautta riisuuntumaan turvatarkastukseen. Kaikki saivat liput ja luovuttivat matkalaukkunsa parempiin käsiin, kaikki pääsivät turvatarkastuksesta läpi ja oli aika lähteä Tax-free alueelle. 


Innokkaimmat shoppailijat lähtivät jo ostamaan ensimmäisiä asioita tax-freesta ja loput rentoutuivat hengailemalla lentoasemalla.
Portilla odottelemassa lentoa.
Olo on odottava ja pian on aika lähteä kävelemään kohti onnenportteja, eli numero 17, sieltä lähtee matka kohti tuntematonta.
Olemme lentokoneessa ja kauniit lentoemot ovat tarjoilleet hyvät  pöperöt. Ruoan sekä hetken seurustelun jälkeen laskeudummekin jo illan hämärtämään Barcelonaan ja kiiruhdamme Josen kyydittäminä kohti Camp Nouta ja FC Barcelonan matsia!

20.3. raportoivat: TONO, PASI JA KALLE                                                             

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti