perjantai 30. maaliskuuta 2012


Opintomatkareportaasi Barcelonasta:

22.3. Torstai – purjehdus

Elikkäs torstaina oli ohjelmassa laivareissu Bercelonan rannikolla. Torstai oli ensinmäinen aurinkoinen päivä hienossa kaupungissa, ja oli aika ottaa paidat pois ja lähteä kiertelemään kaupunkia. Päivä sujui iloisissa fiiliksissä johtuen totta kai auringosta ja kaikki sai tehtyä hyviä ostoksia kaupungissa.
 




Aurinkoisen päivän jälkeen koitti paljon puhuttu laivareissu, josta kaikki oli hieman ihmeissään että mihin me sillä laivalla mennään ja mitä ohjelmaa siellä olisi. Kun pääsimme satamaan josta meidän piti tälle paattireissulle lähteä niin eihän me aluksi sieltä satamasta mitään löydetty ja piti hieman etsiä että mistä laiva lähtee. Lopuksi kuitenkin löysimme oikean laiturin ja siellä meitä odotti vuonna 1928 rakennettu komea purjehdusalus.


Laivalle meidät otettiin todella ystävällisesti vastaan ja aluksi meille kerrottiin kaikenlaisista turvatoimista. Turvatoimien jälkeen kun kaikki oli saanut liivit ylleen lähdimme satamasta kohti keskemmälle merta. Seilailimme katselemassa maisemia ja auringonlaskua.

Aivan huimia maisemia!
Ryhmäkuva auringon jo laskettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti