perjantai 30. maaliskuuta 2012


Opintomatkareportaasi Barcelonasta:


Olympia fiiliksissä la 24.3

Neljäntenä päivänä lähdimme tutustumaan Barcelonan olympiakylään, joka rakennettiin varta vasten vuoden 1992 olympiakisoja varten. Sää oli mitä mainioin, noin +20 astetta ja pilvetön taivas.
Ensimmäisenä suuntasimme tutustumaan yleisurheilustadioniin. Suuri stadion oli vaikuttava näky jopa tyhjänä. Muutamat porukasta ottivat paidatkin pois rusketuksen toivossa, mutta paikallinen vartija ei tästä pitänyt vaan käski laitaa paidat takaisin päälle. Taisi olla vaan kateellinen meidän atleettivartaloille.
Stadionin jälkeen suuntasimme viereiselle aukiolle, syömään jäätelöä ja ihastelemaan aukion vesiputouksia ja näkymiä.  Aukiolta avautui myös upea näkymä alempana sijaitsevaan Barcelonaan. Aukion jälkeen katsastimme olympiakylän uimastadionin.  Harmi ettei kellään tullut simmareita ja pyyhkeitä mukaan sillä lämpömittari näytti jo melko korkeita lukemia.  Uimastadionin jälkeen olikin aika suunnata takaisin hostellille odottamaan illalla vietettäviä Maken synttäreitä.
 
Auringon laskiessa lähdimme koko porukan voimin suuntamaan jo tutuksi tulleeseen Hard Rock Cafeseen. Hard Rock Cafessa testasimme paikalliset oluet, joiden jälkeen suuntasimme ”Suomi Baariin!”.
”Suomi Baari” ei siis ollut mikään suomalaisten omistama baari vaan nimesimme sen ”Suomi Baariksi”  tarjoilijoiden ja baarimikkojen jatkuvien ”SUOMI SUOMI!” huutojen mukaan. Kun synttärisankari vihdoin saapui paikalle alkoi Happy Birthday laulu johon yhtyi koko baari. Fiilis oli mieletön ja meno sen mukaista, mutta eiköhän tähän ole hyvä lopettaa.

Näihin muistikuviin ja tunnelmiin, Barca kuittaa. Adios!
















Konkari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti