perjantai 2. maaliskuuta 2012



Monipuolisella työkokemuksella pääsee pitkälle!

Olen Pekka Karhu ja valmistuin vuonna 1995 markkinointimerkonomiksi Kauppiaitten Kauppaoppilaitoksesta. Opiskelin sen jälkeen tradenomiksi  samassa rakennuksessa EVTEK Mercuria Business Schoolissa. Vamistuin tradenomiksi vuonna 2001, ja suuntautumisvaihtoehtonani oli markkinointi.

Minulle on jäänyt hyvät muistot merkonomiopinnoistani. Sain paljon uusia kavereita, ja meillä oli hauskaa keskenämme sekä koulussa että koulun ulkopuolella. Päättötyönä meidän piti perustaa kuvitteellinen yritys, mikä oli mielestäni todella hyödyllinen projekti ja antoi valmiuksia toimia yrittäjänä myöhemmin.
Koulun jälkeen tein hotelli- ja ravitsemusalan töitä. Työskentelin pizzeriassa, kahvilassa, ravintolassa sekä hotellissa. Tradenomiopintojen ohella työskentelin myös kahvilassa.

Tällä hetkellä työskentelen Tikkurila Oyj:ssä kehityspäällikkönä. Vastuualueeni on digitaalinen markkinointi, eli tutkin ja kehitän erilaisia sähköisiä markkinointiratkaisuja ja -välineitä Tikkurilan tarpeisiin. Ala kehittyy kovaa vauhtia, minkä vuoksi uusien asioiden jatkuva opiskelu ja opetteleminen on yksi merkittävä osa työtäni.

Valmistuville merkonomeille haluan sanoa, että kannattaa hankkia monipuolisesti kokemusta erilaisista työtehtävistä. Silloin löytää parhaiten oman unelmatyön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti